GROEPS-SUPS

Op één grote sup met maximaal 6 personen het water op, de groepssup! De groepssup is nu te huur bij Onzzz (2 stuks) en is het ideale teamuitje, bedrijfsfeest of perfect voor een heidag! Huur je groepssup bij Onzzz!
Tarieven:
40,- (1 uur)
€80,- (3 uur)
€100,- (hele dag)
Min/max aantal deelnemers: 6 personen per sup
Beschikbaarheid: maart tot en met oktober
Locatie: De Rijp

Groeps-sups

Probeer het nieuwe fenomeen in Nederland!

GROEPSSUP: DÉ SUP VOOR JOUW TEAM!

Met een groep vrienden op één grote sup, het is een geweldig leuke uitdaging en belevenis! Teamwerk is key bij deze sportieve activiteit die ook gecombineerd kan worden met de huur van de fietssup en de gewone sups.

Met maximaal 6 personen balanceren jullie je een weg door de prachtige natuur van de Eilandspolder. Onder bruggen door, langs lammetjes, schapen en koeien genietend van het mooie weer! Een perfect moment om te zien of jouw vrienden, collega’s of familie en jij goed naar elkaar luisteren en kunnen samenwerken…

 Huur jouw groepssup nu bij Onzzz en maak er een heerlijke dag van i.c.m. de culinaire kunsten van restaurant Bij Ernst, waar je verzameld en opstapt!

Een heerlijk kopje koffie of thee met gebak, even lunchen of borrelen en dineren, voorafgaand of na de sup tocht, wat jij wilt! Ook een heerlijke High Wine, High Beer, High Cocktail of High Tea of een  BBQ of Sushi workshop behoort tot de mogelijkheden!

Kortom, een sportieve dag op het water in de adembenemende natuur van de Eilandspolder, het klinkt net zo mooi als dat het daadwerkelijk is! Kom het beleven bij Onzzz!

NIGHT TIME

This Is Our Vision

MALCOM’S TOUR

A Vibrant Live Recording

uitzichtfoto eilandspolder drone

EXCITING IDEA

Fight Of Your Life

DAYLIGHT DREAM

supspagina

PERSONAL APP

A New Inbox Approach

FRENZY FEELING

Mockup From Another Time

Groeps-sups - Onzzz Events - De Rijp - Eilandspolder