ETEN/DRINKEN & MEER

Stel je eigen pakket samen en geniet met Onzzz
Bij Ernst

Bij Ernst

Onzzz Events en Restaurant Bij Ernst werken samen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! Voordat je de sup opstapt, eerste even een koffie met gebak? Of lieve r even lekker lunchen? Dit kan allemaal Bij Ernst, het terras ligt 25 meter bij de opstapplaats van de sups. Ideaal dus! En na het suppen kun je ook weer lekker borrelen, dineren of een heerlijke BBQ of Sushi workshop volgen. Het kan allemaal!

 

Onzzz maakt arrangementen die zijn toegespitst op jouw gezelschap, zodat jouw groep, hoe gemengd ook, het perfecte dagje uit beleeft. Onzzz laat koppels suppen naar een privé-eiland in de Eilandspolder voor een romantische picknick. Gezinnen met opgroeiende kinderen kunnen ervoor kiezen hun kroost op supplanken achter de fiets-sup te vervoeren, waarna de kids zich de rest van de dag vermaken met waterpret en jij en je partner relaxen bij de Woudhaven. Schooluitje? Maak de dag onvergetelijk voor jouw klas door verrijking van hun geschiedkundige kennis in het historische De Rijp af te sluiten met een boottocht en snacks. Beleef een ontspannen dag in vakantiesfeer met jouw collega’s door gezamenlijk te kajakken, stil te genieten van onbedorven landschap en elkaar te attenderen op de roep van een grutto. En sluit die beleving af met smaakvol eten en drinken in net zo’n ongedwongen setting in restaurant Bij Ernst. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen organiseren? Neem contact op!

Bij Onzzz eten of drinken afhalen, tijdens je eigen activiteit?

Neem minimaal een dag van te voren contact met ons op en dan stellen wij de door jullie gekozen picknickmanden, barbecue pakketten, kinderboxen et cetera samen.

Afhalen en genieten!

ETEN/ DRINKEN & MEER - Onzzz Events - De Rijp - Eilandspolder