WAAROM ONZZZ

Dat je het later nog over Onzzz hebt, dat is Onzzze missie!

Onzzz laat je actief genieten. Van watersport, natuur, goed eten en drinken en samen zijn. Zodat je weer dat heerlijke, onbezorgde gevoel krijgt en je helemaal jezelf kunt zijn. Een dag met een gouden randje. In de prachtige omgeving van het beschermde natuurgebied de Eilandspolder, rijk aan rietschoten, weidevogels, slootjes en graslanden. Waar stilte nog heel gewoon is. Waar je langs nieuwsgierige koeien peddelt op de sup of fietst op onze nieuwste aanwinst, de fiets-sup, genietend van de rust en in de verte een torenvalk stil in de lucht ziet hangen, loerend op een muis. Ruik de frisse lucht van de natuur, voel een klein briesje op je gezicht en luister naar de klokkentoren in de verte. Paradijselijk. Stop onderweg voor een picknick. Natuurlijk luxe; flesje rosé en een lunchspecial. Sluit jouw dag af in de gezellige, warm-welkom-ambiance van ons restaurant Bij Ernst aan de Eilandspolder, in het pittoreske De Rijp.

Of kies voor onze locatie aan het Alkmaardermeer, waar bij de Woudhaven een laid back beachsetting is. Zo’n plek waar je nooit meer weg wilt. Neem na een actief dagje op het wijde water plaats in een hangmat. Geniet na met een lekker drankje, terwijl de barbecue voor je wordt opgestookt. Of bestel een lekker gerecht bij onze foodtruck en dineer met een goed glas wijn aan een picknicktafel. Geniet van het buiten zijn, van elkaar, van de heerlijke inspanning en ontspanning door de natuurelementen, van de ongedwongen sfeer, van de dag waarop alles klopt. De dag die je nooit meer vergeet… Morgen weer?

Onzzz is een initiatief van ondernemers die graag focussen op kwaliteit en plezier. Het gezicht is Ernst van der Baan, eigenaar van Restaurant Bij Ernst in De Rijp, een horecabedrijf dat het gevoel van thuiskomen combineert met goed eten en drinken en ouderwets gastheerschap. Zijn locatie in De Rijp maakt onderdeel uit van het Onzzz-concept dat de watersport- en horecaplek bij de Woudhaven heeft geïnitieerd. Ook kan er gesupt worden in en om het nabijgelegen Fort Spijkerboor. Het robuuste fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, dat uitgeroepen is tot Werelderfgoed en ligt in een Werelderfgoed, polder de Beemster.

Over Onzzz - Onzzz Events - De Rijp - Eilandspolder